24 uurszorg Ede

Zoekt u een verzorgingshuis waar 24 uurszorg in Ede wordt geboden? Dan bent u bij Zorgvilla DECOR aan het juiste adres. Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, hebben wij besloten om een particulier verpleeghuis te beginnen. Hier bieden wij oudere mensen de 24 uurszorg die zij nodig hebben. Dit doen wij op een persoonlijke manier en in een huiselijke sfeer.

24 uur per dag zorg in zorgvilla Ede

Omdat wij in Ede slechts plek hebben voor zes vaste bewoners hebben we ruim de tijd om aandacht te besteden aan al onze bewoners. Wat wij met hen doen, wordt bepaald door wat zij nog kunnen en willen doen. Het is ons streven om mensen die 24 uurszorg nodig hebben zo waardig en zo volledig mogelijk te laten leven. In onze mooie zorgvilla in Ede voorzien wij de bewoners o.a. van het volgende:

  • Een eigen kamer
  • Gebruik van de aangepaste villa
  • 24 uurszorg in Ede
  • Huiselijke sfeer
  • Persoonlijke aandacht

Wij hebben ook een kamer beschikbaar voor iemand die slechts kort 24 uurszorg nodig heeft. Dit kan nodig zijn doordat de mantelzorgers op vakantie zijn of omdat iemand een operatie heeft ondergaan.

24 uurszorg Ede Zorgvilla Decor

Het einde van een leven

Het afscheid nemen van mensen die lange tijd onderdeel zijn geweest van ons bestaan, hoort helaas bij het leven. Hier kunnen we niets aan veranderen. Wij kunnen echter wel helpen met de 24 uurszorg in Ede die hierbij komt kijken. Het behoud van kwaliteit van leven en waardigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen rustig de tijd om met mensen te gaan zitten en hen te laten genieten van die dingen die nog wel kunnen. Bij Zorgvilla DECOR in Ede bieden wij de mogelijkheid om zo goed mogelijk afscheid te nemen. Mocht het moment van afscheid nemen daar zijn, dan bent u verzekerd van intensieve zorg in een stille kamer waar het mogelijk is voor familie om te blijven slapen.

Meer weten over onze 24 uurszorg?

Wilt u na het lezen van deze tekst meer informatie over wat wij u kunnen bieden op het gebied van 24 uurszorg? Dan kunt u ons een e-mail sturen met daarin wat u nog wilt weten. Ons e-mailadres is info@zorgvilladecor.nl. Ook kunt u hier een bericht heen sturen als u een afspraak wilt maken om de villa in Ede te komen bekijken om een beter beeld te vormen van wat wij u kunnen bieden. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze 24 uurszorg in Ede.

ZORGPLEKKEN BESCHIKBAAR

Voor veilige zorg in een huiselijke omgeving.

 

Contact ons:

0318 – 645186

of 

info@zorgvilladecor.nl