Ouderenzorg Ede

Zorgvilla DECOR voor goede ouderenzorg in Ede

Bent u op zoek naar een goede plek voor ouderenzorg in Ede? Dan zit u bij ons goed. In onze zorgvilla bieden wij aan een kleine groep mensen dag en nacht ouderenzorg met een persoonlijk tintje. Doordat wij zo kleinschalig werken, hebben wij de tijd voor onze bewoners.Wij gaan verder dan alleen de strikt noodzakelijke zorg en proberen mensen een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Goede zorg is persoonlijke zorg

Wat ons onderscheidt van een normaal verpleeghuis is de persoonlijke sfeer en zorg die mensen bij ons ervaren. Dat Zorgvilla DECOR er uitziet en voelt als een woonhuis wordt als erg prettig ervaren. Dat zit vaak in de kleine dingen, zoals de bakker of apotheker die aan de deur komt. Of de krant die aan de deur wordt bezorgd. De kleinschaligheid maakt het mogelijk dat we ‘gewoon eens’ over de markt kunnen lopen, of een koffie kunnen drinken op het terras. Mensen voelen zich oprecht beter hierdoor.

Waarom kiezen voor onze ouderenzorg?

Eens komt het moment dat mensen afhankelijk worden van anderen. Zelfs in de meest eenvoudige gevallen kan dit leiden tot verlies van eigenwaarde. Wanneer de afhankelijkheid zo groot wordt dat iemand niet eens meer alleen naar buiten kan, treedt de vereenzaming in. Bij ons in Ede doen wij er alles aan om dat te voorkomen. Wij gaan rustig met de bewoner zitten en nemen de tijd om te praten of om bijvoorbeeld een spelletje te spelen. Alleen de strikt noodzakelijke zorg leveren, zal u bij ons niet tegen komen. Wij streven er naar om de beste ouderenzorg in Ede en omstreken te leveren.

Ouderenzorg Ede

Wat wij u bieden

In onze zorgvilla hebben wij plaats voor zes mensen die langdurig ouderenzorg nodig hebben. Daarnaast hebben we nog plaats voor een logeeropname. Dit is een plaats voor iemand die slechts kort verzorgd hoeft te worden.

Hierbij kunt u denken aan iemand die net een operatie heeft ondergaan of iemand waarvan de mantelzorgers tijdelijk niet de zorg op zich kunnen nemen. Wanneer u bij ons verblijft krijgt u het volgende:

  • Een eigen kamer
  • Beschikking over de hele aangepaste villa in Ede
  • Dag en nacht verzorging

Daar bovenop krijgt u in onze villa persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer, waardoor wij een uitgebreid totaalpakket leveren qua ouderenzorg in Ede.

Ouderenzorg ede decor

Wilt u meer weten over ouderenzorg in Ede?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze ouderenzorg? Wij sturen u graag extra informatie. Het e-mailadres waar u de vraag naartoe kunt sturen is: info@zorgvilladecor.nl. Ook kunt u via deze e-mail een afspraak maken om bij ons in Ede te komen kijken naar de villa, zodat u een beter beeld kunt vormen van de locatie. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om u meer te vertellen over wat er allemaal mogelijk is in Zorgvilla DECOR. Wij beantwoorden van harte al uw vragen over onze ouderenzorg in Ede.

ZORGPLEKKEN BESCHIKBAAR

Voor veilige zorg in een huiselijke omgeving.

 

Contact ons:

0318 – 645186

of 

info@zorgvilladecor.nl