Ede
Amsterdamseweg 60
Amsterdamseweg 68

 

 
 
 
 

Particulier verpleeghuis Ede

Zoekt u een verpleeghuis in Ede?

Bent u voor uzelf of een naaste op zoek naar een particulier verpleeghuis in Ede? Dan doet u er goed aan om eens aan zorgvilla DECOR te denken. Wij zijn een kleinschalig particulier verpleeghuis dat intense zorg biedt aan maximaal zes inwoners. Zo bent u er zeker van dat wij genoeg tijd hebben voor een goede kwaliteit verzorging. U wordt bij ons gezien als een ouder wordend mens, niet als een nummer.

Goede zorg is persoonlijke zorg

Wat ons onderscheidt van een normaal verpleeghuis is de persoonlijke sfeer en zorg die mensen bij ons ervaren. Dat Zorgvilla DECOR er uitziet en voelt als een woonhuis wordt als erg prettig ervaren. Dat zit vaak in de kleine dingen, zoals de bakker of apotheker die aan de deur komt. Of de krant die aan de deur wordt bezorgd. De kleinschaligheid maakt het mogelijk dat we ‘gewoon eens’ over de markt kunnen lopen, of een koffie kunnen drinken op het terras. Mensen voelen zich oprecht beter hierdoor.

Het verpleeghuis voor persoonlijke aandacht

De villa ligt in Ede aan de rand van de Veluwse bossen. Wij bieden dagelijks de best mogelijke zorg aan onze inwoners in een persoonlijke en huiselijke sfeer. Dit is een van de voordelen van een instelling die particulier wordt bestuurd. In de villa bieden wij ruimte aan zes permanente inwoners en een tijdelijke gast die geen langdurige zorg nodig heeft, de logeeropname.

Een verblijf in ons verpleeghuis in Ede betekent het volgende:

 • Een eigen slaapkamer
 • Gebruik van de aangepaste villa
 • Dag en nacht zorg
 • Huiselijke sfeer
 • Aandacht voor u als persoon

Als u bij ons in Ede verblijft als logeeropname, doordat u bijvoorbeeld bent geopereerd of dat uw mantelzorgers op vakantie gaan, geniet u natuurlijk van dezelfde voordelen.

particulier verpleeghuis Ede

Onze visie op zorg

Als particulier verpleeghuis in Ede hebben wij de mogelijkheid om zorg aan te bieden op de manier waarop wij vinden dat het zou moeten. Dat betekent extra aandacht. In ons verpleeghuis zorgen wij ervoor dat mensen op een zo min mogelijk storende manier worden verzorgd. Zo houden we rekening met de wensen en de persoonlijkheid van onze inwoners. Omdat wij ons voornamelijk richten op mensen die het einde van hun leven naderen, kunnen wij hen op deze manier met waardigheid afscheid laten nemen van hun naasten en hun leven.

Heeft u vragen over ons particulier verpleeghuis?

Wij begrijpen dat er de nodige informatie op u afkomt in een tijd als deze. Kiest u bijvoorbeeld voor een particulier of regulier zorghuis? We kunnen u helpen door meer duidelijkheid te verschaffen over wat wij precies doen. Als u vragen heeft of graag meer informatie van ons wilt hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar. In verband met de zorg voor onze inwoners vragen wij u een e-mail te sturen naar info@zorgvilladecor.nl. Als u een afspraak wilt maken om ons particulier verpleeghuis in Ede te bekijken dan is dit ook mogelijk.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  privacy verklaring

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Nieuw te lezen…