Particulier verzorgingshuis Ede

Persoonlijke zorg in verzorgingshuis Ede

Na een productief leven te hebben geleid, komt er een moment dat er meer zorg nodig is. In ons particulier verzorgingshuis in Ede kunt u terecht voor deze periode waarin het einde dichterbij komt. Bij zorgvilla DECOR hebben we ruimte voor zes bewoners, zodat wij veel tijd hebben om hen aandacht en zorg te geven. Doordat wij een particulier verzorgingshuis zijn, hebben wij de mogelijkheid om onze diensten aan te bieden op de manier waarop wij vinden dat het hoort: met oog voor de bewoner.

Goede zorg is persoonlijke zorg

Wat ons onderscheidt van een normaal verpleeghuis is de persoonlijke sfeer en zorg die mensen bij ons ervaren. Dat Zorgvilla DECOR er uitziet en voelt als een woonhuis wordt als erg prettig ervaren. Dat zit vaak in de kleine dingen, zoals de bakker of apotheker die aan de deur komt. Of de krant die aan de deur wordt bezorgd. De kleinschaligheid maakt het mogelijk dat we ‘gewoon eens’ over de markt kunnen lopen, of een koffie kunnen drinken op het terras. Mensen voelen zich oprecht beter hierdoor

Verzorgingshuis met een persoonlijke inslag

Waar in de grotere instellingen alleen tijd is voor de noodzakelijke zorg nemen wij ook de tijd om te praten of simpelweg te luisteren. We houden in ons verzorgingshuis in Ede zoveel mogelijk rekening met de wensen van de inwoner. Op deze manier proberen wij het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Wij gaan mensen dan ook niet verplichten om behandelingen te ondergaan die hun kwaliteit van leven niet verbeteren. In ons particulier verzorgingshuis kiezen wij ervoor om het de bewoner op psychisch en fysiek vlak zo comfortabel mogelijk te maken.

Particulier verzorgingshuis Ede

Zorgvilla DECOR. Waarom kiezen voor een particulier verzorgingshuis in Ede?

Wanneer u zoekt naar een verzorgingshuis kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Kiest u voor een grotere instelling of heeft u liever iets dat kleinschalig is? Ons particulier verzorgingshuis in Ede biedt plaats aan een beperkt aantal mensen, zodat wij de best mogelijke zorg kunnen bieden. Onze inwoners hebben allemaal een ruime eigen kamer in een mooie villa in Ede. Deze ligt aan de rand van de Veluwse bossen. Bewoners mogen tevens gebruik maken van de rest van de villa die volledig is aangepast aan zorgbehoevenden. Op deze locatie bieden wij u de best mogelijke zorg, dag en nacht

Particulier verzorgingshuis ede decor

Wat kan DECOR particulier verzorgingshuis Ede u bieden?

Of u nou in de omgeving van Ede woont of niet, u bent altijd welkom om te kijken wat het verschil is tussen een particulier en regulier geleide zorginstelling. Wij vragen u wel om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@zorgvilladecor.nl. Natuurlijk kunt u ons ook een bericht sturen voor meer informatie. Wij beantwoorden graag alle vragen over ons particulier verzorgingshuis in Ede.

ZORGPLEKKEN BESCHIKBAAR

Voor veilige zorg in een huiselijke omgeving.

 

Contact ons:

0318 – 645186

of 

info@zorgvilladecor.nl