Particuliere zorg Ede

Zoekt u goede zorg in Ede?

Heeft u al eens gedacht aan particuliere zorg in Ede? Wij bieden u in Ede de best mogelijke particuliere zorg bij Zorgvilla DECOR. Onze aanpak is niet te vergelijken met de werkwijze van de grotere zorginstellingen. Wij vinden de kwaliteit van leven van de patiënt erg belangrijk en leveren daarom meer dan alleen primaire zorg. Bij ons staan de bewoners centraal en wij doen er dan ook alles aan om het hun zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit doen wij door rekening te houden met de wensen en de persoonlijkheid van onze bewoners.

Goede zorg is persoonlijke zorg

Wat ons onderscheidt van een normaal verpleeghuis is de persoonlijke sfeer en zorg die mensen bij ons ervaren. Dat Zorgvilla DECOR er uitziet en voelt als een woonhuis wordt als erg prettig ervaren. Dat zit vaak in de kleine dingen, zoals de bakker of apotheker die aan de deur komt. Of de krant die aan de deur wordt bezorgd. De kleinschaligheid maakt het mogelijk dat we ‘gewoon eens’ over de markt kunnen lopen, of een koffie kunnen drinken op het terras. Mensen voelen zich oprecht beter hierdoor.

Voordelen van het particuliere verblijf

In onze zorgvilla in Ede hebben wij ruimte voor zes vaste bewoners. Er is ook plaats voor een cliënt die slechts kortere tijd intensieve zorg nodig heeft nadat zij bijvoorbeeld een operatie hebben ondergaan of als hun mantelzorgers op vakantie zijn. Dit bieden wij u als particuliere instelling:

  • Mooie eigen kamer
  • Gebruik van de volledig aangepaste villa
  • Dag en nacht verzorging
  • Persoonlijke aandacht
  • Huiselijke sfeer

 

In geval van terminale verzorging hebben wij dankzij de bouw van de villa een rustige en stille plek beschikbaar. Hier wordt de patiënt intensief verpleegt en kan familie in alle rust afscheid nemen. Het is ook mogelijk voor familie om te blijven slapen.

Wat bieden wij?

Met meer dan dertig jaar ervaring signaleren wij steeds vaker dat het zoeken van de juiste zorg in Ede problematisch kan verlopen. Er wordt steeds meer geprobeerd om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Dit kan met behulp van thuiszorg en hulp van naasten. Er komt echter een moment dat dit niet langer een optie is. Mensen zitten thuis te wachten tot er iemand langskomt en vereenzamen.

In de meeste bejaardenhuizen en verzorgingstehuizen is er geen tijd voor meer dan de strikt noodzakelijke zorg. Met onze particuliere zorg in Ede bieden wij een mensvriendelijker alternatief. Wij bieden u zorg en houden daarbij rekening met u als mens.

Wilt u meer informatie?

Heeft u na het lezen van de website nog vragen over onze particuliere zorg? Dan kunt u deze e-mailen naar info@zorgvilladecor.nl. Wij sturen u graag meer informatie. Ook kunt u bij ons een afspraak maken om de villa te bezichtigen en zo een beter beeld te vormen van de meerwaarde die wij u aan kunnen bieden als particuliere zorg in Ede.

ZORGPLEKKEN BESCHIKBAAR

Voor veilige zorg in een huiselijke omgeving.

 

Contact ons:

0318 – 645186

of 

info@zorgvilladecor.nl