Ede
Amsterdamseweg 60
Amsterdamseweg 68

 

 
 
 
 

Tarieven

Tarieven / Financiën

De tarieven van Cor&Debby Zorgverlening

Deze bestaan uit de componenten A. en B.

component A, ZORGKOSTEN.
De zorgkosten zijn afhankelijk van de gestelde indicatie uitgedrukt in een ZZP. De zorgkosten worden vergoed vanuit de WLZ. Er is daarbij sprake van een inkomensafhankelijke eigen bijdrage, deze wordt bepaald en uitgevoerd door het CAK. Dat is wettelijk zo geregeld.

Daarnaast betaald u uit uw eigen middelen de pensionkosten, de huur en de bijkomende servicekosten. Deze onderdelen vormen tezamen

component B, WOON- en PENSIONKOSTEN.
De hoogte van deze zogenoemde woon- en pensionkosten bedragen 
€ 2.051,- euro per maand, dit is een all-in prijs.

component C, (optioneel) KOSTEN VERZORGING OVERLEDENE en OPBARING.
€ 650,- euro,
deze optie houdt in dat u er voor kiest ons de verzorging te laten verrichten van de overledene en in de eigen slaapkamer op te baren.

Wat moet u doen

1. U vraagt op basis van uw indicatie (ZZP) die u heeft ontvangen van het CIZ, een PGB aan bij het Zorgkantoor. Voor de regio waarin EDE valt is dit het Zorgkantoor MENZIS. Dit wil zeggen dat u de indicatie die u het recht geeft op opname in een verpleeghuis welk gefinancierd wordt rechtstreeks door het zorgkantoor, laat omzetten in een PGB waarmee u de zorgkosten betaald. U geeft door middel van een afgesloten zorgovereenkomst met Cor&Debby Zorgverlening aan het SVB de opdracht de maandelijkse zorgkosten te betalen.

De hoogte van dit PGB wordt jaarlijks landelijk vastgesteld en gepubliceerd door het (C)ollege (V)an (Z)orgverzekeraars, het CVZ via een zogenaamde vertalingstabel. Het bedrag waarop u recht heeft wordt door het SVB (Sociale Verzekerings Bank) beheerd en u heeft dan bij het SVB een zogenaamd trekkingsrecht. Aangezien u bij ons in de villa alle benodigde zorg, begeleiding en huishoudelijke verzorging ontvangt vormen deze zorggelden component A.

De zorg en begeleiding die wij bieden in Zorgvilla Decor komt inhoudelijk overeen met de totale zorg die hoort bij een zogenaamd ZZP 5,6,7,8,9 of 10.

 

tarieven

Algemene informatie en uitleg van de gebruikte afkortingen.
Wie in Nederland zorg nodig heeft doet hiervoor een beroep op de WLZ ( Wet Langdurige Zorg). Er moet hiervoor om te beginnen een aanvraag voor een zorgindicatie worden gedaan bij het CIZ. Centraal orgaan Indicatiestelling Zorg. Deze indicatie die wordt afgegeven door het CIZ geeft weer, het recht op de vanuit de WLZ gefinancierde zorg. De indicatie vormt de basis voor de financiering van deze zorg en wordt hiertoe door het CIZ gestuurd naar u, de cliënt, en ook naar het Zorgkantoor in uw regio.

De hierop gebaseerde financiering kan op 2 manieren geschieden.

 1. Rechtstreeks door het Zorgkantoor aan de door u gekozen Zorgverlener. Dit heet ZIN, Zorg In Natura.
 2. In de vorm van een PGB, Persoons Gebonden ­Budget.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  privacy verklaring

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Nieuw te lezen…