Ede
Amsterdamseweg 60
Amsterdamseweg 68

 

 
 
 
 

Verpleeghuis Ede

Een persoonlijk verpleeghuis

Bent u opzoek naar een verpleeghuis in Ede waar oog is voor de patiënt? Wij van zorgvilla DECOR bieden u de intensieve zorg die u nodig heeft in een huiselijke sfeer. In onze fraaie villa hebben wij ruimte voor zes mensen. Zij hebben elk een eigen kamer en kunnen vrij gebruikmaken van de rest van de villa in Ede. Deze is volledig aangepast voor mensen die moeilijk ter been zijn. Wij helpen hen om met zoveel mogelijk waardigheid de rest van hun leven te leiden.

Aan wie bieden wij zorg?

Wij focussen ons voornamelijk op de oudere mens die niet langer voor zichzelf kan zorgen. Anders dan bij een groter verpleeghuis hebben wij de tijd om meer te doen dan alleen de noodzakelijke zorg te leveren. Zo voorkomen we dat onze patiënten vereenzamen en wegkwijnen. De soorten zorg die wij bieden, zijn als volgt onder te verdelen:

 • Wonen en verplegen, als het niet langer mogelijk is zelfstandig te wonen
 • Tijdelijke logeeropname, als u korte tijd zorg nodig heeft bijvoorbeeld na een operatie of als uw mantelzorgers op vakantie gaan.
 • Terminale verzorging en verpleging, een rustige kamer waarbij intensieve zorg is gegarandeerd. Het is mogelijk voor familie om te logeren in het verpleeghuis in Ede.

Natuurlijk bieden wij deze mogelijkheid niet alleen aan voor de mensen die wonen in Ede. Ook als u in de regio woont, of daarbuiten, bent u welkom.

Visie op medische behandeling

Wij van zorgvilla DECOR in Ede vinden het belangrijk dat mensen aan het eind van hun leven goede begeleiding krijgen. Het proces van het levenseinde is meer dan alleen het minder functioneren van het lichaam en de geest. Deze gedachte staat dan ook centraal in ons verpleeghuis. Naarmate het proces vordert zal de behoefte aan zorg veranderen. We geloven er niet in om mensen behandelingen te laten ondergaan die zij niet willen. Zeker niet als deze een negatief effect zullen hebben op het fysieke welzijn van de patiënt. Het is belangrijk voor ons dat zij hun levenseind zo comfortabel mogelijk beleven in ons verpleeghuis in Ede.

Verpleeghuis Ede

Wat wij u kunnen bieden?

Als u in Ede opzoek bent naar een verpleeghuis waar mensen met waardigheid worden behandeld, dan kunt u het bij ons niet beter treffen. Wanneer u meer informatie van ons wilt ontvangen, kunt u dit aangeven in een e-mail. Deze kunt u sturen naar: info@zorgvilladecor.nl. Natuurlijk beantwoorden wij ook uw vragen over ons verpleeghuis in Ede.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  privacy verklaring

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Nieuw te lezen…