Verzorgingshuis Ede

Het verzorgingstehuis van zorgvilla DECOR

Aan de rand van het Veluwse bos vindt u ons verzorgingstehuis in Ede. In deze fraaie villa hebben wij plaats voor zes permanente bewoners die continu verzorging nodig hebben. Ook is er ruimte voor een logeeropname voor mensen die slechts korte tijd bij ons verblijven. Zij hebben bijvoorbeeld een operatie ondergaan of hun mantelzorgers zijn op vakantie. Doordat er nooit veel mensen bij ons wonen in Ede, hebben wij alle tijd om onze cliënten alle aandacht te geven die ze nodig hebben.

Goede zorg is persoonlijke zorg

Wat ons onderscheidt van een normaal verpleeghuis is de persoonlijke sfeer en zorg die mensen bij ons ervaren. Dat Zorgvilla DECOR er uitziet en voelt als een woonhuis wordt als erg prettig ervaren. Dat zit vaak in de kleine dingen, zoals de bakker of apotheker die aan de deur komt. Of de krant die aan de deur wordt bezorgd. De kleinschaligheid maakt het mogelijk dat we ‘gewoon eens’ over de markt kunnen lopen, of een koffie kunnen drinken op het terras. Mensen voelen zich oprecht beter hierdoor.[

Verzorgingshuis Ede

Persoonlijke aandacht in verzorgingshuis Ede

In een groter verzorgingshuis heeft de verpleging weinig tijd om veel meer te leveren dan de strikt noodzakelijke zorg. Bij ons wordt er meer gelet op de kwaliteit van de zorg. Wij vinden het belangrijk dat onze inwoners met het behoud van waardigheid kunnen leven. Door de persoonlijke aanpak in ons verzorgingstehuis in Ede voorkomen wij dat ze vereenzamen en wegkwijnen. Het is dan ook ons uitgangspunt om onze bewoners van alle primaire levensbehoeften te voorzien terwijl wij aan de behoefte voor zorg voldoen.

Familie van onze bewoners

Het merendeel van onze bewoners heeft familie die regelmatig op bezoek komt in het verzorgingstehuis in Ede. Soms vinden zij het fijn om een deel van de zorgtaken over te nemen wanneer zij aanwezig zijn. Dit hoeft natuurlijk niet. Wij moedigen de betrokkenheid van naasten aan, maar wij verplichten u tot niets. Omdat we begrijpen dat de behoefte aan bezoek kan wisselen in de verschillende stadia van het verblijf bij ons in Ede gaan wij hier flexibel mee om. Wanneer de situatie verergert en een bewoner op sterven ligt, is er de mogelijkheid voor familie om te blijven slapen in het verzorgingshuis.

Interesse in ons verzorgingshuis in Ede?

U zult de komende tijd een paar moeilijke beslissingen moeten nemen. Als u op zoek bent naar een veilige en huiselijke plek waar uw dierbare in alle rust de verzorging kan krijgen die nodig is, dan bent u bij ons verzorgingstehuis in Ede op de juiste plek. Wilt u meer informatie over wat wij u kunnen bieden? Stuur dan een e-mail met uw vragen naar info@zorgvilladecor.nl. Wij kunnen u extra informatie toesturen. Indien u een keer langs wilt komen om de locatie te bekijken, dan is dit ook mogelijk. Hiervoor dient u echter wel een afspraak te maken, zodat wij iemand kunnen regelen die u rond kan leiden in het verzorgingshuis in Ede.

ZORGPLEKKEN BESCHIKBAAR

Voor veilige zorg in een huiselijke omgeving.

 

Contact ons:

0318 – 645186

of 

info@zorgvilladecor.nl