Verzorgingstehuis Ede

Zorgvilla DECOR in Ede

Bent u voor uzelf of een dierbare op zoek naar een verzorgingstehuis in Ede? Wij kunnen u helpen. Aan de rand van de mooie Veluwse bossen ligt de fraaie Zorgvilla DECOR. Deze luxe villa is omgebouwd tot verzorgingstehuis en biedt alle comfort voor hen die dag en nacht verzorging nodig hebben. Doordat wij maar een beperkt aantal mensen opvangen, hebben wij alle tijd om mensen te voorzien van de zorg die zij nodig hebben en verdienen. Dit doen wij in een gezellige huiselijke sfeer aan de noordkant van Ede.

Goede zorg is persoonlijke zorg

Wat ons onderscheidt van een normaal verpleeghuis is de persoonlijke sfeer en zorg die mensen bij ons ervaren. Dat Zorgvilla DECOR er uitziet en voelt als een woonhuis wordt als erg prettig ervaren. Dat zit vaak in de kleine dingen, zoals de bakker of apotheker die aan de deur komt. Of de krant die aan de deur wordt bezorgd. De kleinschaligheid maakt het mogelijk dat we ‘gewoon eens’ over de markt kunnen lopen, of een koffie kunnen drinken op het terras. Mensen voelen zich oprecht beter hierdoor.

Verpleeghuis Ede Zorgvilla Decor

Wat wij u bieden

Wij vinden het belangrijk dat mensen met waardigheid hun laatste dagen kunnen slijten. Dit is dan ook iets waar wij rekening mee houden met de zorg die wij in Ede leveren. Doordat wij op een persoonlijke manier omgaan met onze bewoners en de tijd voor hen nemen vereenzamen zij minder snel. Dit komt de algemene kwaliteit van leven ten goede. We hebben niet alleen goede en professionele zorg in ons verzorgingstehuis in Ede. We zorgen er ook voor dat mensen zo lang mogelijk dingen kunnen blijven doen die zij leuk vinden.

De doelgroepen van ons verzorgingstehuis

Als verzorgingstehuis in Ede streven wij ernaar de best mogelijke zorg te leveren. In de kamers van onze aangepaste villa hebben wij ruimte voor zes mensen die langdurig bij ons verblijven, omdat zij continue verzorging nodig hebben. Ook is er een kamer in ons verzorgingstehuis voor een logeeropname. In deze kamer kunnen mensen verblijven die slechts kort zorg nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan iemand die net een operatie heeft ondergaan of een zorgbehoevende waarvan de mantelzorgers op vakantie gaan. Aan onze bewoners bieden wij het volgende:

  • Een eigen kamer
  • Vrij gebruik van de aangepaste villa in Ede
  • Dag en nacht zorg
  • Persoonlijke benadering van zorg
  • Huiselijke kring
verzorgingstehuis ede decor

Wilt u meer weten?

Als u of een naaste binnenkort een verzorgingstehuis in Ede nodig heeft, zijn er veel afwegingen te maken. Hoe kiest u bijvoorbeeld de juiste plek? Wanneer u meer informatie van ons wilt ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar info@zorgvilladecor.nl. We beantwoorden graag al uw vragen over de mogelijkheden binnen ons verzorgingstehuis in Ede en omgeving.

ZORGPLEKKEN BESCHIKBAAR

Voor veilige zorg in een huiselijke omgeving.

 

Contact ons:

0318 – 645186

of 

info@zorgvilladecor.nl