Wat bieden wij

Huiselijke en persoonlijke sfeer

In deze mooie villa aan de Amsterdamseweg in Ede, aan de rand van de prachtige Veluwse bossen heeft Zorgvilla Decor haar deuren geopend, om dagelijks vijfsterren zorg en opvang te bieden aan ouderen in een huiselijke en persoonlijke sfeer.

Onze zorg

foto 28

Wonen en verpleging

In een kleinschalige setting bieden wij u zorg op maat. Hier is alle ruimte voor persoonlijke aandacht en voorkeur. In de villa bieden wij aan maximaal tien personen complete 24 uurs woon-zorg faciliteit en verpleging als alternatief voor opname in een verpleeghuis of te intensieve zorg en verpleging in de thuissituatie. Een mooie eigen slaapkamer en gezamenlijk gebruik van de gehele aangepaste villa bieden de mogelijkheid in een kleinschalig huiselijke omgeving nog zoveel mogelijk te zijn wie u bent.

Foto 9

Tijdelijke logeeropname

De prachtige en rustieke villa biedt ons de extra mogelijkheid naast de vaste bewoning aan één persoon tijdelijk verblijf en of verpleging te bieden. Deze behoefte kan op velerlei wijze ontstaan. Zowel het logeren van enkele weken om de mantelzorg de gelegenheid te bieden eens op vakantie te gaan als herstel na een ziekenhuisopname behoort tot de mogelijkheden.

Terminale verzorging en verpleging

Dankzij de bouw en indeling van de villa kan er zelfs in situaties van terminale zorg een rustige plek worden geboden waar de zorg en intensieve verpleging is gegarandeerd. 

ZORGPLEKKEN BESCHIKBAAR

Voor veilige zorg in een huiselijke omgeving.

 

Contact ons:

0318 – 645186

of 

info@zorgvilladecor.nl