Zorginstelling Ede

Zorgvilla DECOR in Ede

Bent u op zoek naar een zorginstelling in Ede? In ons verpleegtehuis bieden wij dag en nacht de beste zorg. In de villa houden wij rekening met de bewoners en zorgen wij ervoor dat zij zo goed mogelijk kunnen genieten van het leven. Waar er in een grote zorginstelling al snel alleen tijd is voor de strikt noodzakelijke zorg nemen wij de tijd voor onze cliënten. Het bewaren van waardigheid ondanks zorgafhankelijkheid is iets waar wij dan ook veel waarde aan hechten in Ede.

Goede zorg is persoonlijke zorg

Wat ons onderscheidt van een normaal verpleeghuis is de persoonlijke sfeer en zorg die mensen bij ons ervaren. Dat Zorgvilla DECOR er uitziet en voelt als een woonhuis wordt als erg prettig ervaren. Dat zit vaak in de kleine dingen, zoals de bakker of apotheker die aan de deur komt. Of de krant die aan de deur wordt bezorgd. De kleinschaligheid maakt het mogelijk dat we ‘gewoon eens’ over de markt kunnen lopen, of een koffie kunnen drinken op het terras. Mensen voelen zich oprecht beter hierdoor.

De mate van zorg

De zorg die wij bieden in onze particuliere zorginstelling in Ede is van een hoog niveau. Wij vinden het belangrijk dat iemand die een vol en productief leven heeft geleid niet de laatste paar jaren vereenzaamt en wegkwijnt. Om ervoor te zorgen dat mensen, ondanks hun afhankelijkheid van anderen, wel hun waardigheid kunnen behouden, behandelen wij mensen met respect. Het is voor ons in onze zorginstelling ook belangrijk dat de zorg die zij ontvangen erop gericht is om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Zorginstelling Ede

Wat wij van DECOR Zorginstelling Ede u bieden

Ieder mens heeft recht op de beste verzorging. Zo denken wij er over in onze zorginstelling. We nemen graag de tijd om even een praatje te maken of voor andere dingen die onze bewoners willen doen. De mensen die bij ons verblijven, kunnen gebruikmaken van de hele volledig aangepaste villa. Zij hebben hun eigen kamer en krijgen volop persoonlijke aandacht en dag en nacht zorg. Dit alles bieden wij aan de volgende groepen:

  • Langdurig verblijf. Wij bieden hier wonen en verzorging in de mooiste zorginstelling in Ede.
  • Logeer opname. Als er slechts kort intensieve verzorging nodig is. Bijvoorbeeld na een operatie of als uw mantelzorgers op vakantie gaan.
  • Terminale zorg. In een rustige kamer in de villa in Ede bieden wij intense zorg. Familie kan blijven slapen om altijd dichtbij te zijn.
Zorginstelling ede decor

Wilt u meer weten over onze zorginstelling in Ede?

Bent u op zoek naar een zorginstelling voor uzelf of voor een van uw naasten? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij ons in Ede? Als u ons een e-mail stuurt, dan kunnen wij u meer informatie opsturen. Het e-mailadres is info@zorgvilladecor.nl. Ook kunt u via deze weg een afspraak maken om de villa te bezichtigen, zodat u een beter beeld kunt vormen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze zorginstelling in Ede

ZORGPLEKKEN BESCHIKBAAR

Voor veilige zorg in een huiselijke omgeving.

 

Contact ons:

0318 – 645186

of 

info@zorgvilladecor.nl