Zorgvilla Ede

Waarom kiest u niet voor onze zorgvilla in Ede? In een gewoon verzorgingstehuis bent u een nummer. Er zal alleen tijd zijn voor de meest noodzakelijke zorg. Tijd voor een praatje of wat extra aandacht zal er bijna niet zijn. Bij ons in zorgvilla DECOR nemen wij de tijd om ervoor te zorgen dat u in alle mogelijke comfort bij ons verblijft. Elke bewoner heeft een eigen kamer en kan vrij gebruik maken van de rest van de aangepaste villa in Ede.

De zorgvilla voor u

Als particulier verzorgingstehuis nemen wij het leveren van kwalitatieve zorg uiterst serieus. Over het algemeen verzorgen wij mensen op leeftijd die niet langer zonder zorg kunnen. De soorten zorg die wij u aanbieden in Ede zijn als volgt:

  • Wonen en verplegen, u woont in onze zorgvilla in Ede, omdat u niet langer zelfstandig kunt wonen
  • Logeer opname, uw mantelzorgers zijn op vakantie of u heeft kortere tijd hulp nodig, zoals na een operatie
  • Terminale zorg en verpleging, hierbij bent u verzekerd van intensieve verzorging in een rustige kamer waar familie de mogelijkheid heeft om te blijven slapen

 

Zodra we een nieuwe bewoner krijgen spreken we een contactpersoon af met de familie waarmee dagelijks contact plaatsvindt. Op deze manier houden wij de familie optimaal op de hoogte.

Zorgvilla Ede

Goede zorg is persoonlijke zorg

Wat ons onderscheidt van een normaal verpleeghuis is de persoonlijke sfeer en zorg die mensen bij ons ervaren. Dat Zorgvilla DECOR er uitziet en voelt als een woonhuis wordt als erg prettig ervaren. Dat zit vaak in de kleine dingen, zoals de bakker of apotheker die aan de deur komt. Of de krant die aan de deur wordt bezorgd. De kleinschaligheid maakt het mogelijk dat we ‘gewoon eens’ over de markt kunnen lopen, of een koffie kunnen drinken op het terras. Mensen voelen zich oprecht beter hierdoor.

De zorg bij DECOR Zorgvilla Ede

We vinden het in onze zorgvilla in Ede belangrijk dat mensen de best mogelijke zorg krijgen. Hierbij bedoelen we niet alleen de medische zorg. We maken een duidelijke scheiding tussen het fysieke en het psychische. Hier handelen wij dan ook naar. Per bewoner kijken we naar de persoonlijkheid en de wensen, daar passen wij onze zorg in de zorgvilla op aan. We proberen om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken en zullen er alles aan doen om de waardigheid van de persoon te behouden.

Meer informatie over onze Zorgvilla in Ede?

Kunnen wij u helpen door meer informatie te verstrekken over de services die wij aanbieden in onze zorgvilla? Of weet u misschien al genoeg en wilt u een afspraak maken voor een rondleiding in de villa in Ede? Stuur ons dan gerust een e-mail. Het e-mailadres is info@zorgvilladecor.nl. Wij beantwoorden van harte de vragen die u heeft over de zorgvilla in Ede.

ZORGPLEKKEN BESCHIKBAAR

Voor veilige zorg in een huiselijke omgeving.

 

Contact ons:

0318 – 645186

of 

info@zorgvilladecor.nl