Ede
Amsterdamseweg 60
Amsterdamseweg 68

 

 
 
 
 

Zorgvilla Ede

Een gewoon verzorgingstehuis?

Waarom kiest u niet voor onze zorgvilla in Ede? In een gewoon verzorgingstehuis bent u een nummer. Er zal alleen tijd zijn voor de meest noodzakelijke zorg. Tijd voor een praatje of wat extra aandacht zal er bijna niet zijn. Bij ons in zorgvilla DECOR nemen wij de tijd om ervoor te zorgen dat u in alle mogelijke comfort bij ons verblijft. Elke bewoner heeft een eigen kamer en kan vrij gebruik maken van de rest van de aangepaste villa in Ede.

Goede zorg is persoonlijke zorg

Wat ons onderscheidt van een normaal verpleeghuis is de persoonlijke sfeer en zorg die mensen bij ons ervaren. Dat Zorgvilla DECOR er uitziet en voelt als een woonhuis wordt als erg prettig ervaren. Dat zit vaak in de kleine dingen, zoals de bakker of apotheker die aan de deur komt. Of de krant die aan de deur wordt bezorgd. De kleinschaligheid maakt het mogelijk dat we ‘gewoon eens’ over de markt kunnen lopen, of een koffie kunnen drinken op het terras. Mensen voelen zich oprecht beter hierdoor.

De zorgvilla voor u

Als particulier verzorgingstehuis nemen wij het leveren van kwalitatieve zorg uiterst serieus. Over het algemeen verzorgen wij mensen op leeftijd die niet langer zonder zorg kunnen. De soorten zorg die wij u aanbieden in Ede zijn als volgt:

 • Wonen en verplegen, u woont in onze zorgvilla in Ede, omdat u niet langer zelfstandig kunt wonen
 • Logeer opname, uw mantelzorgers zijn op vakantie of u heeft kortere tijd hulp nodig, zoals na een operatie
 • Terminale zorg en verpleging, hierbij bent u verzekerd van intensieve verzorging in een rustige kamer waar familie de mogelijkheid heeft om te blijven slapen

Zodra we een nieuwe bewoner krijgen spreken we een contactpersoon af met de familie waarmee dagelijks contact plaatsvindt. Op deze manier houden wij de familie optimaal op de hoogte.

De zorg bij DECOR in Ede

We vinden het in onze zorgvilla in Ede belangrijk dat mensen de best mogelijke zorg krijgen. Hierbij bedoelen we niet alleen de medische zorg. We maken een duidelijke scheiding tussen het fysieke en het psychische. Hier handelen wij dan ook naar. Per bewoner kijken we naar de persoonlijkheid en de wensen, daar passen wij onze zorg in de zorgvilla op aan. We proberen om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken en zullen er alles aan doen om de waardigheid van de persoon te behouden.

Zorgvilla Ede

Meer informatie?

Kunnen wij u helpen door meer informatie te verstrekken over de services die wij aanbieden in onze zorgvilla? Of weet u misschien al genoeg en wilt u een afspraak maken voor een rondleiding in de villa in Ede? Stuur ons dan gerust een e-mail. Het e-mailadres is info@zorgvilladecor.nl. Wij beantwoorden van harte de vragen die u heeft over de zorgvilla in Ede.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  captcha

  privacy verklaring

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Nieuw te lezen…